18.6.2014 10:46

«Σύγχρονες τάσεις στην Κλινική Οδοντιατρική»

28 & 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΟΜΗΡΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χίου διοργανώνει το 2ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Χίο στις 28 & 29 Ιουνίου με την ενεργό συμμετοχή των Οδοντιατρικών Συλλόγων Δωδεκανήσου, Λέσβου και Σάμου. Το συνέδριο, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χίου και του Δήμου Χίου, θα φιλοξενηθεί στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο. Ο νεοσύστατος αυτός θεσμός έχει ως στόχο την επιστημονική επιμόρφωση όλων των συναδέλφων οδοντιάτρων και φοιτητών, που επιθυμούν να συνδυάσουν την παρακολούθηση ενός περιφερειακού συνεδρίου με ολιγοήμερες διακοπές στο φιλόξενο νησί μας.
Το φετινό θέμα του συνεδρίου «Σύγχρονες τάσεις στην Κλινική Οδοντιατρική» αναδεικνύει τον πολυδιάστατο ρόλο του γενικού oδοντιάτρου, θέτοντας, μέσω της πλούσιας θεματολογίας του, επίκαιρους επιστημονικούς προβληματισμούς και σύγχρονες θεραπευτικές επιλογές που θα είναι άμεσα εφαρμόσιμες στην καθημερινή κλινική πράξη. Την ευθύνη κατάρτισης του επιστημονικού προγράμματος ανέλαβε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ο Χιακής καταγωγής, Καθηγητής Περιοδοντολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Φοίβος Μαδιανός, που διατελεί και Επιστημονικός Yπεύθυνος. Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι καταξιωμένοι Καθηγητές από τις Οδοντιατρικές Σχολές Αθηνών και Θεσσαλονίκης, η παρουσία των οποίων εγγυάται την επιτυχία του συνεδρίου.
Το 2ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τους συναδέλφους που θα το παρακολουθήσουν να αποκομίσουν πολύπλευρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση στα πιο καίρια γνωστικά αντικείμενα της Κλινικής Οδοντιατρικής. Παράλληλα, θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν, καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, την εμπορική έκθεση του συνεδρίου με την ευγενική συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου μας, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τις νεώτερες εξελίξεις στον τομέα των υλικών και της σύγχρονης τεχνολογίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το λεπτομερές πρόγραμμα καθώς και για όλες τις οργανωτικές ή ταξιδιωτικές πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου (www.osxiou.gr).

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ