Πατριώτισσες και Πατριώτες ,
Με αφορμή την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβούλιο της Χιακής Ομοσπονδίας στην Νέα Υόρκη θα ήθελα να συγχαρώ θερμά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και το κάθε μέλος προσωπικά για την εκλογή σας.
Η Χιακή Ομοσπονδία Νέας Υόρκης είναι ένας από τους πλέον ενεργούς συλλόγους ομογενών και εκτιμούμε το πείσμα και την αξιοσύνη σας στην προσπάθεια για τη διατήρηση της ελληνικότητας και της ομόνοιας στη Χιακή παροικία στη Νέα Υόρκη. Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνετε και να σας διαβεβαιώσω ότι είμαστε πάντα στη διάθεση σας για κάθε επικοινωνία και συνεργασία.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.