10.11.2014 14:52

Συγχαίρουν τον Μερούση οι τοπικοί φορείς

Ευχαριστίες επιστολές προς τον Χρ. Μερούση για την επιτυχία του στον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας εξέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Χίου και ο ΣΕΓΑΣ Χίου- Σάμου.

 Ο κ. Κάρμαντζης στο μήνυμά του αναφέρει:

«Εκφράζω τα εγκάρδια και θερμά μου συγχαρητήρια για την πρωτιά σου μεταξύ των Ελλήνων αθλητών στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2014. Η επιτυχία σου αυτή, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών σου και της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς σου όλων αυτών των ετών.

Για όλους εμάς τους συμπατριώτες σου, οι νίκες σου είναι πηγή έμπνευσης και υπερηφάνειας.

Εύχομαι πάντα να είσαι γερός, και πάντα νικητής».

 Από την πλευρά του ο ΣΕΓΑΣ αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ, συγχαίρε  θερμά τον αθλητή του Φ.Ο.ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ, Χριστόφορο Μερούση, για τη μεγάλη νίκη του στον 32ο ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014.

Συγχαίρει θερμά τον προπονητή του Σταύρο Καρρέ, τους εκπροσώπους του  Σωματείου του και όλους όσους είναι κοντά του και τον στηρίζουν.

Μια τέτοια νίκη χαροποιεί όλους μας, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που ο αθλητισμός περνά δυσκολίες, αλλά αποδεικνύει ότι όποιος προσπαθεί στο τέλος νικά, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες».

Συγχαρητήρια και από το Δήμο Χίου:

"O Δήμαρχος Χίου και το Δημοτικό Συμβούλιο συγχαίρει τον Χιώτη Αθλητή Χριστόφορο Μερούση, για την πολύ μεγάλη νίκη του στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τερμάτισε πρώτος μεταξύ των Ελλήνων Αθλητών.

Μια ακόμη μεγάλη στιγμή για τον Ελληνικό Αθλητισμό.

Η νίκη του Χριστόφορου Μερούση τιμά τη χώρα μας και το νησί μας.

Ο αθλητής είναι γνωστός για το ήθος και την αγωνιστική δυναμική του, που τον κατατάσσει στην κορυφή του αθλητικού στερεώματος και τον καθιστά πρότυπο και παράδειγμα για τους νεώτερους.

Οι επιτυχίες του, που κατακτώνται σε δύσκολες συνθήκες, αποκτούν τεράστια σημασία  τόσο για τον ίδιο όσο για όλους μας.    Μαζί με άλλους Χιώτες αθλητές και αθλήτριες έδωσαν το αγωνιστικό τους παρόν    φέρνοντας τη Χίο πρώτη στη καρδιά μας.

Αγαπητέ Χριστόφορε , σου ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον δικαιώνοντας τις προσπάθειες σου".

Ο βουλευτής Χίου Κ. Τριαντάφυλλος:

"Η πρωτιά του Χριστόφορου Μερούση στον χθεσινό Μαραθώνιο έρχεται να προστεθεί στις μεγάλες και σημαντικές επιτυχίες του που μας κάνουν περήφανους ως Χιώτες. Τα συγχαρητήρια όλων μας έρχονται να προστεθούν στις ευχές μας για τη συνέχιση των διακρίσεων και της συνολικής πορείας του στο χώρο του αθλητισμού, με ήθος, συνέπεια και σοβαρότητα, όπως τον έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια".

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ