5.5.2022 20:31

Συντονιστική Επιτροπή - "Τη λύση θα τη δώσει ο λαός της Χίου"

Κάνουν οτι πανηγυρίζουν η κυβέρνηση, ο Υπουργός και τα ταϊσμένα παπαγαλάκια τους για την απόφαση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων ρύθμισης της κατάστασης για το Θόλος.

Κάνουν πως δεν βλέπουν τα τουρκικά αεροπλάνα που περνούν καθημερινά και πάνω από το Θόλος , αγνοούν την ευθεία αμφισβήτηση της κυριαρχίας των νησιών από την Τουρκία , και εξακολουθούν να δημιουργούν κλίμα  για να προχωρήσουν την υπερδομή- φυλακή.

Κυβέρνηση και ο υπουργός της με τους εδώ " τελάληδες" της πολιτικής τους  , διαδίδουν ανακρίβειες και ψέματα για αυτό που όλη η Χίος γνωρίζει εδώ και εκατό χρόνια.

 Οτι το Θόλος είναι σχολική περιουσία.

Αλήθεια δεν γνωρίζουν ότι είναι σε εξέλιξη σειρά από νομικές ενέργειες; 

Ήδη με άλλη προσωρινή διαταγή ασφαλιστικών μέτρων έχει απορριφθεί η πρόσβαση στο χώρο. Είναι σε εκκρεμότητα η απόφαση στο ΣτΕ και θα ακολουθήσουν και άλλες νομικές ενέργειες. Χτες αναβλήθηκε η δίκη , ενώ το ίδιο δικαστήριο το απέρριψε πριν δύο μήνες. Γιατί βιάζονται λοιπόν να πανηγυρίσουν;

 Τώρα που όλοι πλέον αναγνωρίζουν ότι είμαστε σε μία οξυμένη κατάσταση, με τον πόλεμο να είναι στη γειτονιά μας, με τις αναθεωρητικές πολιτικές και την ρητορική για δήθεν αποκατάσταση "ιστορικών αδικιών" όχι μόνο από τη γείτονα άσπονδο "φίλη"μας να είναι σε εξέλιξη, είναι απορίας άξιο γιατι επιμένει η κυβέρνηση και τα φερέφωνά της σε κατασκευή υπερδομών, φυλακών-στρατοπέδων  μεταναστών θυμάτων των πολέμων τους, ως παραχώρηση στόχων για αναθεωρητικές πολιτικές.

Ας μην βιάζονται να πανηγυρίσουν η Κυβέρνηση και τα τοπικά της φερέφωνα, γιατί έχουν γνώση οι φύλακες. Στις σημαίες μας και στο Αίπος και στο Θόλος και παντού όπου χρειαστεί στη Χίο κυματίζει το δίκαιο του Χιώτικου λαού και όχι όσων το τσαλαπατούν και αγνοούν τη θέληση και τα δικαιώματά του. Αυτό το δρόμο θα διαβούμε μέχρι  τέλους όσα ΜΑΤ , όσες διώξεις και αποφάσεις και εάν υπάρξουν. Γιατί πάντα τη λύση δίνει ο λαός και η θέλησή του και συντρίβει όσους την αγνοούν.

Συνεχίζουμε  να προστατεύουμε τη Χίο από τους νέους καταστροφείς της, από όσους θέλουν στο χάρτη μια φυλακή ψυχών.

Συνεχίζουμε ακλόνητοι για το δίκιο μας. Φυλάγαμε και φυλάμε το Θόλος καθημερινά!

Κανένας επαγγελματίας είτε του τουρισμού είτε της οικοδομής είτε των μεταφορών,  να μη δώσει χέρι βοήθειας στις εταιρείες τους που εισβάλλουν μυστικά ή φανερά στο νησί μας. 

Συνεχίζουμε και  θα είμαστε όλοι μας όπου και όποτε χρειαστεί για να αποτρέψομε τα σχέδια τους.Θα είμαστε πολλοί και παντού όσα ΜΑΤ και να στείλουν όσες διώξεις και να παραγγείλουν.

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ