31.10.2022 7:58

Συντονιστική Επιτροπή - Δίνει ραντεβού στο Πρωτοδικείο Χίου ενόψει ασφαλιστικών

Η συντονιστική επιτροπή αγώνα αιρετών και κατοίκων της Χίου μαζί με τα τοπικά συμβούλια των οικισμών της περιοχής του Θόλους, απευθύνουν κάλεσμα για κινητοποίηση στο Πρωτοδικείο της Χίου την Τετάρτη στις 11:30 πμ, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν "για τη νέα επίθεση της κυβέρνησης και του υπουργού της κ.Μηταράκη στο νησί μας".

Όπως αναφέρει η Συντονιστική:

"Συγκεκριμένα προσφεύγουν ξανά στα δικαστήρια για να πετύχουν τη διέλευση των εργολάβων τους στη δημοτική περιοχή του Θόλους, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τη θέληση του χιώτικου λαού για καμιά υπερδομή φυλακή πάνω στο νησί μας.

Προτιμούν να πετάξουν 58 εκατομμύρια στον εγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών στο νησί μας και μάλιστα σε εποχές που αυξάνει η επιθετικότητα της τουρκικής επεκτατικότητας, αντί να τα δώσουν στην εκπαίδευση και στην υγεία του νησιού , γενικά σε έργα υποδομής και ποιότητας ζωής.

Καλούμε τους πάντες να δώσουν το παρών πριν είναι αργά για όλους μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην επιμονή κυβέρνησης - Μηταράκη για την καταστροφή του τόπου μας".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ