27.10.2020 15:56

Συνεχίζει να στηρίζει τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες το πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια»

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Χίου στο πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια – Covid–19», ο Αντιδήμαρχος της Δ /νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γεώργιος Πατεριμός παρέδωσε άλλες 13 διπλές διατακτικές. 

Υπενθυμίζεται ότι η κίνηση είναι μέρος της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τον Covid-19, σε συνεργασία με το «Μπορούμε Saving Food – Saving Lives».

Το εν λόγω κοινωνικό πρόγραμμα αφορά στην προσφορά διατακτικών προς δικαιούχους για την αγορά τροφίμων πρώτης ανάγκης βάσει των κριτηρίων που ισχύουν για όλες τις παροχές, από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. 

Σκοπός είναι η βοήθεια και στήριξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων, όπως οι άστεγοι, οι άνεργοι και τα ΑΜΕΑ. Η κίνηση έχει διάρκεια τεσσάρων μηνών (Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2020).

Συνολικά, οι ωφελούμενοι ανέρχονται στους 52. 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ