4.2.2022 14:42

Συνεχής υποβάθμιση για τη Χίο το κλείσιμο των υποκαταστημάτων των τραπεζών (ΒΙΝΤΕΟ)

Εργατικό Κέντρο: «Να μην κλείσει κανένα άλλο υποκατάστημα»

Την πάγια θέση του Εργατικού Κέντρου, να μην κλείσει κανένα υποκατάστημα Τραπεζών θύμισε ο Πρόεδρος, Κώστας Λίνας με αφορμή το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Eurobank στην προκυμαία.

Σύμφωνα με τον ίδιο το Εργατικό Κέντρο ήδη από το 2021 είχε αιτηθεί να μην κλείσει κανένα άλλο υποκατάστημα προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι θα ακολουθηθεί η ίδια πολιτική και σε άλλα υποκαταστήματα:

«Με αφορμή το κλείσιμο του υποκαταστήματος στην Φάρκαινα, είχαμε στείλει επιστολή προς όλους τους αρμόδιους του Νομού μας… που τονίζαμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα υποκαταστήματα και άλλων τραπεζών. Είχαμε ζητήσει την λήψη μέτρων ήδη από πέρσι».

Το κλείσιμο των υποκαταστημάτων σύμφωνα με τον κ. Λίνα θα οδηγήσει αρκετούς εργαζόμενους στην ανεργία ενώ παράλληλα θα δυσκολέψει περισσότερο τους πολίτες ως προς την εξυπηρέτηση τους.

Έτσι, κάλεσε τους υπεύθυνους να αναθεωρήσουν την στάση τους καθώς τα υποκαταστήματα όπως και τα ταχυδρομεία εξυπηρετούν σε μεγάλο βαθμό τους κατοίκους όλου του νησιού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ