9.5.2013 11:04

«Στρώνει η Βερίτη»

ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΙΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ

Τέλος στην ταλαιπωρία πεζών και οδηγών που διέρχονται τη Βερίτη φαίνεται να μπαίνει επιτέλους την ερχόμενη εβδομάδα. Τότε, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή προγραμματίζεται να ξεκινήσει η αποκατάσταση της οδού και συγκεκριμένα η τοποθέτηση του ασφαλτικού τάπητα στα πλαίσια της ολοκλήρωσης ενός έργου που διήρκησε μήνες ταλαιπωρώντας οδηγούς και καταστηματάρχες.

Όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Χίου Π. Λαμπρινούδης μετά το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «π», πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον εργολάβο του έργου.

Διαπιστώθηκε ότι όλες οι απαιτούμενες εργασίες έχουν ολοκληρωθεί, τοποθέτηση δικτύων αποχέρευσης, ύδρευσης, οπτικών ινών, κ.λπ. από όλους τους οργανισμούς, (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΔΕΥΑΧ) έτσι ώστε να μην απαιτούνται άλλες εκσκαφές και πλέον δεν εμποδίζει τίποτα την ολοκλήρωση του έργου με την τελική επίστρωση της οδού.

«Θα είχαμε ξεκινήσει και νωρίτερα αλλά οι επαγγελματίες αντιδρούσαν και δεν ήθελαν μέσα στις γιορτές να γίνει η ασφαλτρόστρωση» σημείωσε ο δήμαρχος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ