14.8.2015 18:08

Στρατιωτικές κατοικίες διά χειρός… 96ΤΜΧΕΘ

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 4 ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 12 ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΕΠ.ΟΠ. ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΡΓΕΝΤΗ

Τέσσερις κατοικίες για επαγγελματίες οπλίτες εγκαινίασε το πρωί της Παρασκευής στο στρατόπεδο Αργέντη ο Μητροπολίτης Μάρκος παρουσία του Ταξίαρχου Θ. Γρυμπίρη.

Οι 4 κατοικίες ΕΠ.ΟΠ. συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ. η κάθε μία περιλαμβάνουν κουζίνα, τουαλέτα, υπονοδωμάτια καθώς και σαλονοτραπεζαρία ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα θα παραδοθούν ακόμα 8.

Η κατασκευή των διαμερισμάτων διήρκησε 16 μήνες και υλοποιήθηκε με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, καθώς πραγματοποιήθηκε από εκπαιδευμένο προσωπικό (μόνιμα στελέχη και οπλίτες) και μέσα της Διμοιρίας Κατασκευών του 96 ΤΜΧΕΘ.

Η προσπάθεια όμως δεν σταματάει εδώ αφού σύμφωνα με τον σχεδιασμό στο συγκεκριμένο χώρο συνεχίζεται η ανακατασκευή 2 κτιρίων προκειμένου να διαμορφωθούν, το πρώτο σε συγκρότημα 3 διαμερισμάτων στέγασης των Επαγγελματιών Οπλιτών (οπότε και ολοκληρώνεται η κατασκευή του συνόλου των διαμερισμάτων στον υπόψη χώρο) και το δεύτερο σε χώρο αποθηκών για τις ανάγκες των ενοίκων των διαμερισμάτων.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ