11.3.2021 9:51

Στους δρόμους οι Εκπαιδευτές Οδήγησης

Κινητοποίηση στο κέντρο της πόλης πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης οι εκπαιδευτές οδήγησης της Χίου, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι αποκλείονται από κάθε είδους χρηματοδότηση που αφορά στις ενισχύσεις για τον κορωνοϊό.

Όπως ανέφεραν στον «π», το 2019 με την απεργία των εξεταστών είχαν σχεδόν μηδενικά εισοδήματα με αποτέλεσμα το 2020 να εμφανίζονται ότι δεν έχουν επηρεαστεί σε σχέση με τις περασμένες χρονιές κάτι που τους αποκλείει αυτόματα ακόμα και από τις επιστρεπτέες προκαταβολές.

Οι εκπαιδευτές οδήγησης, με αφετηρία το Ξενοδοχείο «Χανδρής» επέδωσαν ψηφίσματα στα γραφεία των Βουλευτών ενώ μετέβησαν και στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χίου όπου συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουγδάνο.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ