25.4.2013 12:17

Στοργή για τους καρκινοπαθείς

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΧΙΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΑ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Οι καρκινοπαθείς αποκτούν επιτέλους έναν ικανοποιητικό χώρο στέγασης της Μονάδας Χημειοθεραπείας στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο.
Η διοίκηση παραχώρησε τον χώρο της πρώην Μονάδας  Αυξημένης Φροντίδας που μεταφέρθηκε στη νέα πτέρυγα και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών με τη στήριξη χορηγών εξόπλισε τη μονάδα, που είναι έτοιμη και θα αρχίσει να φιλοξενεί τους καρκινοπαθείς αμέσως μόλις μεταφερθεί στο νέο κτίριο και η χειρουργική κλινική.
Θέση Ογκολόγου
Η διοίκηση του συλλόγου προσπαθεί να καλύψει και το κενό της θέσης του ογκολόγου στο νοσοκομείο, με γιατρό που μπορεί να προσληφθεί ως επίκουρος για να καλύψει τις δραματικά αυξανόμενες  ανάγκες των καρκινοπαθών του νησιού, που απευθύνονται στο Σκυλίτσειο.
Τμήμα φυσιοθεραπείας
Από τη Δευτέρα 15 Απριλίου τα μέλη του συλλόγου απολαμβάνουν και υπηρεσίες φυσιοθεραπειών, στο τμήμα που έχει οργανωθεί με υπεύθυνη την εθελόντρια πτυχιούχο Φυσιοθεραπεύτρια Ειρήνη Γιαλούση. Το νέο τμήμα του συλλόγου στεγάζεται  στο χώρο του δημοτικού ιατρείου του δήμου Χίου, στο υπόγειο του Δημαρχείου που παραχωρήθηκε μετά από αίτημα του διοικητικού συμβουλίου και άμεση ενεργοποίηση του αντιδήμαρχου Παντελή Στεφάνου.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ