2.5.2014 19:35

Στο Σκυλίτσειο ο Κ. Τριαντάφυλλος

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Επίσκεψη στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε σήμερα ο Κώστας Τριαντάφυλλος. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γ. Επιτροπάκης, οΘ. Καρτάλης, ο  Β. Βασιλειάδης, ο . Γ. Πλέσσας, οι  εκπρόσωποι του ΣΕΣΝΟΧ  Γ. Μαρής και Δ. Κουτσουράκης, ο οικονομικός διευθυντής Σ. Αβδελιώδης και μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε για την πορεία της μεταβατικής περιόδου που διανύει μέχρι τις 10 Μαΐου το ΕΚΑΒ στη Χίο, αλλά και για τη μέχρι σήμερα λειτουργία του ΠΕΔΥ. Συζητήθηκαν, επίσης,  ζητήματα που αφορούν τη διαδικασία μονιμοποίησης των νοσοκομειακών ιατρών, και θέματα που αφορούν τις κτιριακές υποδομές του Σκυλίτσειου.

Διασαφηνίστηκε, επίσης, ότι δεν ισχύει η φημολογούμενη κατάργηση του  Κέντρου Υγείας Πυργίου και ότι στόχος είναι η διεκδίκηση ενίσχυσης των υγειονομικών δομών του νησιού μας.

Ο Κώστας Τριαντάφυλλος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους γιατρούς, το προσωπικό και τη διοίκηση του Σκυλίτσειου για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, με σκοπό την καθημερινή εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, αλλά και για την ευαισθησία που τους διακρίνει στη διαχείριση των περιστατικών προσφύγων και μεταναστών.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ