2.5.2014 19:35

Στο Σκυλίτσειο ο Κ. Τριαντάφυλλος

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Επίσκεψη στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε σήμερα ο Κώστας Τριαντάφυλλος. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γ. Επιτροπάκης, οΘ. Καρτάλης, ο  Β. Βασιλειάδης, ο . Γ. Πλέσσας, οι  εκπρόσωποι του ΣΕΣΝΟΧ  Γ. Μαρής και Δ. Κουτσουράκης, ο οικονομικός διευθυντής Σ. Αβδελιώδης και μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε για την πορεία της μεταβατικής περιόδου που διανύει μέχρι τις 10 Μαΐου το ΕΚΑΒ στη Χίο, αλλά και για τη μέχρι σήμερα λειτουργία του ΠΕΔΥ. Συζητήθηκαν, επίσης,  ζητήματα που αφορούν τη διαδικασία μονιμοποίησης των νοσοκομειακών ιατρών, και θέματα που αφορούν τις κτιριακές υποδομές του Σκυλίτσειου.

Διασαφηνίστηκε, επίσης, ότι δεν ισχύει η φημολογούμενη κατάργηση του  Κέντρου Υγείας Πυργίου και ότι στόχος είναι η διεκδίκηση ενίσχυσης των υγειονομικών δομών του νησιού μας.

Ο Κώστας Τριαντάφυλλος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους γιατρούς, το προσωπικό και τη διοίκηση του Σκυλίτσειου για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, με σκοπό την καθημερινή εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, αλλά και για την ευαισθησία που τους διακρίνει στη διαχείριση των περιστατικών προσφύγων και μεταναστών.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ