24.8.2016 13:56

Στο Ρίο η Κέλλυ Λουφάκη

Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να το πιστέψεις πραγματικά και η Κέλλυ Λουφάκη εφάρμοσε αυτό το ρητό στη ζωή της και σήμερα τέσσερα χρόνια μετά από ένα ατύχημα που την καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο,  βρίσκεται στους  Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο για να αγωνιστεί στις 13 Σεπτεμβρίου στο άθλημα της ξιφασκίας με αμαξίδιο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την ξιφασκία πριν από δύο χρόνια και με πολύ κόπο κατόρθωσε να είναι σήμερα η πρώτη γυναίκα αθλήτρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο άθλημα της ξιφασκίας με αμαξίδιο. « Μέσα σε δύο χρόνια έζησα λύπες, χαρές, επιτυχίες, αποτυχίες. Τελικά τα κατάφερα και πάω Ρίο όπου στις 13 Σεπτεμβρίου θα είμαι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που θα αγωνιστώ στο άθλημα της ξιφασκίας με αμαξίδιο. Η χαρά μου είναι απερίγραπτη», δήλωσε στον «π» η Κέλλυ Λουφάκη.

Στις 13 Σεπτεμβρίου στέλνουμε την θετική μας ενέργεια στην Κέλλυ Λουφάκη που για μια ακόμη φορά μας έκανε υπερήφανους. Καλή επιτυχία Κέλλυ!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ