3.12.2014 21:33

Στο Περιφερειακό συμβούλιο η ίδρυση Τμήματος Τουρισμού στη Ρόδο

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ Β. ΑΙΓΑΙΟ

Με επιστολή του στον πρόεδρο του περιφερειακού Συμβουλίου, ο Κ. Γανιάρης και όλοι οι σύμβουλοι του συνδυασμού Ισχυρό Β. Αιγαίο ζητούν τη συζήτηση του θέματος της ίδρυσης τμήματος τουρισμού στη Ρόδο αντί στη Χίο, όπως όρισε το Προεδρικό Διάταγμα

"Η Χιακή κοινωνία απαιτεί και αναμένει μια καθαρή ενημέρωση-εξήγηση. Μια κοινωνία που δώρισε στο Πανεπιστήμιο ένα τεράστιο ιδιωτικό πλούτο (βλέπε Μιχάλειο, Ταμπάκικα και τόσα άλλα) τον οποίο το ίδρυμα αδυνατεί να εκμεταλλευτεί και να αξιοποιήσει ενώ ταυτόχρονα ζητά από την πολιτεία χρήματα και για υποδομές.

Απαιτεί ένα καθαρό λόγο  που θα είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο μπορεί να οικοδομηθεί μια νέα και δυνατή σχέση.  Η σχέση που η επιτροπή διασύνδεσης του πανεπιστήμιου με την Χιακή κοινωνία παρά τα χρόνια που λειτούργει αδυνατεί να επιτύχει.   

Για τους ανωτέρω λόγους παρακαλώ να θέσετε στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο προς συζήτηση και λήψη απόφασης το θέμα:

Μεταφορά του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου από την Χίο στην Ρόδο" αναφέρει η επιστολή.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ