16.5.2014 13:32

Στο ΠΑΜΕ το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου

Δεν ανέτρεψαν τα δεδομένα στον Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων ούτε οι κόντρες ούτε και τα εξώδικα. Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν ο συνδυασμός του ΠΑΜΕ επικράτησε παίρνοντας 190 ψήφους από τους 227που ψήφισαν 
"Η καθαρή νίκη των ταξικών δυνάμεων πρέπει να γεμίζει τους εργάτες και τις εργάτριες στο νησί με αισιοδοξία για τις μάχες που έρχονται, να γίνει η απαρχή για την αλλαγή του συσχετισμών των δυνάμεων και σε άλλους χώρους, την οργάνωση του αγώνα, της αλληλεγγύης, για την ανασύνταξη του εργατικού  κινήματος μακριά από τους συμβιβασμένους συνδικαλιστές, σε σύγκρουση με την ΕΕ και την εξουσία των μονοπωλίων.
Το σωματείο καλεί τους συναδέλφους να συσπειρωθούν στις γραμμές του και κάνει σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, σε συμμαχία με τους εργαζόμενους όλων των κλάδων ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνώντων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα δουλέψει δε για να ενταχθούν στις γραμμές του ολοένα και περισσότερο οι συνάδελφοι που πλήττονται από τα βάρβαρα μέτρα", σημειώνει ο συνδυασμός σε ανακοίνωση του.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Ψήφισαν: 227
Άκυρα: 6
Έγκυρα: 221
Αγωνιστική Ενότητα (ΠΑΜΕ): 190
Προοδευτική Συνεργασία (ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ): 31
Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
Αγωνιστική Ενότητα (ΠΑΜΕ): 6 έδρες
Προοδευτική Συνεργασία (ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ): 1 έδρα
Για την εξελεκτική επιτροπή:
Αγωνιστική Ενότητα (ΠΑΜΕ): 3 έδρες
Προοδευτική Συνεργασία (ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ): 0 έδρα
Για το εργατικό Κέντρο:
Αγωνιστική Ενότητα (ΠΑΜΕ): 7 έδρες
Προοδευτική Συνεργασία (ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ): 1 έδρα
Για την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων:
Αγωνιστική Ενότητα (ΠΑΜΕ): 2 έδρες
Προοδευτική Συνεργασία (ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ): 0 έδρα

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ