18.4.2015 10:13

Στο Medieval Suites των Μεστών το βραβείο αριστείας του Booking.com

To βραβείο αριστείας (Award of Excellence) της Booking.com έλαβε το Medieval Suites των Μεστών, βάσει που των κριτικών που άφησαν οι χρήστες της μεγάλης online πλατφόρμας ξενοδοχειακών κρατήσεων για το ξενοδοχείο. 

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου που έκαναν κράτηση μέσω της Booking.com, το αξιολόγησαν με 8,8 στις 10 μονάδες.

Συγκεκριμένα για την καθαριότητα έλαβε 8.5, για την άνεση 8.9, για την τοποθεσία 9.2, για τις παροχές 8.3, για το προσωπικό 9.3, και για τη σχέση ποιότητας και τιμής 8.5.

Το βραβείο απονέμεται σε ετήσια βάση στα αγαπημένα ξενοδοχεία των χρηστών της σε όλο τον κόσμο, τιμώντας τα επιτεύγματα των μονάδων αυτών κατά το προηγούμενο έτος βάσει του σκορ που συγκεντρώνουν από τους χρήστες.

Τα ξενοδοχεία που λαμβάνουν το βραβείο αυτό πρέπει να συγκεντρώσουν μέσα στο έτος βαθμολογία τουλάχιστον 8 μονάδων σε τουλάχιστον 10 κριτικές χρηστών της Booking.com.

Σύμφωνα με την Booking.com, όλες οι κριτικές συντάσσονται από πραγματικούς επισκέπτες των ξενοδοχείων μετά τη διαμονή τους σε αυτά και συγκεκριμένα, μετά το τσεκ άουτ. Για να διασφαλιστεί η αυθεντικότητα των κριτικών, έχουν τεθεί δικλείδες ασφαλείας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ