14.8.2012 11:18

Στο Λονδίνο ο Παντελής Καλόγερος

 
Στις 29 Αυγούστου είναι η τελετή έναρξης του 2ου σημαντικότερου αθλητικού και κοινωνικού γεγονότος του κόσμου, η Παραολυμπιάδα ΛΟΝΔΙΝΟΥ 2012. Οι Έλληνες αθλητές με αναπηρία θα δώσουν το παρόν. Η ομάδα θα αποτελείται από 61 αθλητές και αθλήτριες στα αθλήματα στίβο, κολύμβηση, ξιφασκία, ποδηλασία, τοξοβολία, σκοποβολή και μπότζια.
Η παρουσίαση της ομάδας θα γίνει στις 21 Αυγούστου και την επόμενη μέρα η ομάδα θα αναχωρήσει για το Λονδίνο με ειδική πτήση της OLYMPIC AIR. Στην ελληνική αποστολή θα συμμετέχει στο αγώνισμα της τοξοβολίας ο αθλητής του Σωματείου των ΙΩΝΩΝ Παντελής Καλόγερος στην κατηγορία F51/52/53, κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή του Παναγιώτη Καλαμάρη.
Ο Π. Καλόγερος συμμετέχει για 2η συνεχόμενη φορά σε Ολυμπιάδα, είναι ο μοναδικός αθλητής στίβου στη Χίο, που συμμετέχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες εδώ και πολλές δεκαετίες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο τα μέλη και οι φίλοι του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία ΙΩΝΕΣ εύχονται καλή επιτυχία σε όλη την ελληνική αποστολή και ιδιαίτερα στον αθλητή μας Παντελή Καλόγερο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ