4.3.2014 11:30

Στο κατάστημα WIND στη Χίο ο τυχερός νικητής των 2.000€!

Στο κατάστημα WIND στη Χίο, Απλωταριάς 17,  κληρώθηκε ο νικητής των 2.000 ευρώ, στο πλαίσιο προσφορών που ίσχυαν το διάστημα των εορτών στα καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Τυχερός είναι ο συνδρομητής Θεόδωρος Μαυρογιάννης που παρέλαβε σε ειδική εκδήλωση τη δωροεπιταγή από την υπεύθυνη του τοπικού καταστήματος κα. Ζαγκαβιέρου.

Τα καταστήματα WIND υποδέχθηκαν το νέο χρόνο δίνοντας την ευκαιρία σε πέντε τυχερούς συνδρομητές να κερδίσουν από 2.000€ για αγορές Super Market. Η δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό γινόταν αυτόματα με την πραγματοποίηση μιας ανανέωση χρόνου ομιλίας στο καρτοκινητό μεγαλύτερης ίσης των 20€ από στο κατάστημα WIND.

Τα καταστήματα WIND βρίσκονται όλο το χρόνο κοντά στους καταναλωτές με προσφορές Κινητής – Σταθερής τηλεφωνίας και Internet. Ειδικά για τους συνδρομητές καρτοκινητής τα νέα πακέτα WIND F2G, προσφέρουν 200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα μόνο με €5 ενώ με μόνο €2 επιπλέον, μπορούν να έχουν περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, SMS και MB. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ