25.11.2014 14:21

Στο Εργατικό Κέντρο ο Άγιος Βασίλης

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

Το Εργατικό Κέντρο Χίου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οργανώνει στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων και εν όψει των Χριστουγέννων συγκέντρωση παιχνιδιών με σκοπό τη διανομή τους σε παιδιά ανέργων συμπολιτών μας που λόγω οικονομικών δυσκολιών δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στην αγορά τους.

 Τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα αλλά σε άριστη κατάσταση.

 «Απευθυνόμαστε στα καταστήματα του νησιού μας καθώς και στους συμπολίτες μας που επιθυμούν να συνεισφέρουν να στηρίξουν την προσπάθειά μας φέρνοντας όσα παιχνίδια μπορούν στο Εργατικό Κέντρο ως την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014.

 Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να λάβουν δώρο για τα παιδιά τους παρακαλούμε να προσέλθουν στο Εργατικό Κέντρο μέχρι και την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 με τα εξής δικαιολογητικά:

  1. ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΙΣΧΥ
  2. ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ‘Η ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
  3. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού και μικρότερης ηλικίας και όχι παιδιά μεγαλύτερων τάξεων, με ημερομηνία γέννησης ως 31/12/2003.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η κρίση που δοκιμάζει την επιβίωση μας, ας γίνει αφορμή να  αναδεχθεί η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη όλων μας», αναφέρει η διοίκηση του Ε.Κ. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ