3.7.2012 16:08

Στο δρόμο τα ειδοποιητήρια για τα επιδόματα τυφλότητας.

 
Με ρυθμούς δημοσίου εξελίσσεται ο έλεγχος στο ΙΚΑ για την παροχή επιδομάτων τυφλότητας, ο αριθμός των οποίων στο νησί μας ήταν τέτοιος που προκάλεσε  τον έλεγχο.
Τα 447 επιδόματα τυφλότητας σε σύνδεση με το μικρό σχετικά πληθυσμό του νησιού «χτύπησαν» το καμπανάκι στο υπουργείο που άμεσα θα στείλει στο νησί κλιμάκιο για τον έλεγχο.
Παράλληλα, πως εξήγησε η προϊσταμένη του ΙΚΑ Αμ. Κουκλινού, την Παρασκευή κοινοποιήθηκε στην υπηρεσία το έγγραφο για την έναρξη των ελέγχων, μια διαδικασία που δεν μπορεί να ξεκινήσει από τη μια μέρα στην άλλη γιατί προϋποθέτει τη σύσταση Επιτροπής με τον αντίστοιχο ορισμό μελών της κ.λπ.
Από χθες πάντως που ξεκίνησε η διαδικασία, οι δικαιούχοι θα πρέπει να αναμένουν τα ειδοποιητήρια τις επόμενες μέρες γιατί υπάρχει η δέσμευση ότι μέσα στον Ιούλιο η Επιτροπή θα πρέπει να έχει αποφανθεί για την νομιμότητα ή όχι των επιδομάτων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ