13.8.2013 11:12

Στις θέσεις τους οι σχολικοί φύλακες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

Στις θέσεις τους παραμένουν οι  Σχολικοί Φύλακες του Δήμου Χίου με απόφαση Δικαστηρίου.
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Χίου με απόφασή που εξέδωσε έκανε δεκτή την αίτηση των Σχολικών Φυλάκων του Δήμου Χίου για την έκδοση προσωρινής διαταγής με την οποία οι εργαζόμενοι παραμένουν στις θέσεις τους μέχρι να κριθεί στην ουσία της η προσφυγή στη Δικαιοσύνη με την εκδίκαση των

ασφαλιστικών μέτρων στις 3 του Σεπτέμβρη.

Μετά την απόφαση ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Χίου, αναφέρει σε ανακοίνωση του: «Η απόφαση αυτή αποτελεί ένα ακόμα ράπισμα στις αντισυνταγματικές επιλογές της συγκυβέρνησης των Σαμαρά-Βενιζέλου- Μητσοτάκη και συνιστά κατ’ ουσία  μια ακόμα ήττα  της πολιτικής των απολύσεων στο Δημόσιο και ισχυρό ράπισμα των αυθαίρετων πρακτικών της υποτελούς στην Τρόικα συγκυβέρνησης.

Η δικαίωση των εργαζομένων του Δήμου Χίου πάρθηκε σε μία περίοδο που αναμένεται η κλιμάκωση της κυβερνητικής επίθεσης με αθρόες απολύσεις  χιλιάδων εργαζομένων και νέο πλιάτσικο στη Δημόσια Περιουσία προς όφελος των ποικιλώνυμων κερδοσκοπικών συμφερόντων.

Η δικαίωση αυτή αποτελεί μια ακόμα νίκη σε έναν αγώνα που ξεκίνησε μήνες πριν στους δρόμους, συνεχίζεται στις αίθουσες των δικαστηρίων και θα ολοκληρωθεί με την ολική ανατροπή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής των μνημονίων και της εξαθλίωσης της κοινωνίας».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ