28.2.2017 14:06

Στις σημαντικότερες επιστημονικές δημοσιεύσεις παγκοσμίως

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Άλλη μια επιτυχία που αποδεικνύει το επίπεδο σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου έρχεται να προστεθεί στις τόσες άλλες που προηγήθηκαν. Μια επιστημονική δημοσίευση των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητάς του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στις σημαντικότερες επιστημονικές δημοσιεύσεις παγκοσμίως από τον έγκριτο οργανισμό Thomson Reuters.

Συγκεκριμένα, το άρθρο των Δ. Ζήση και Δ. Λέκκα με τίτλο «Addressing cloud computing security issues» που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Future Generation Computer Systems» του εκδοτικού οίκου Elsevier το 2012, κατατάχθηκε από τον

διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Thomson Reuters, στα άρθρα με την μεγαλύτερη επιστημονική απήχηση παγκοσμίως (άνω 0,1%) για την πενταετία 2010-2014 με βάση τις ετεροαναφορές που έχει λάβει από άλλες δημοσιευμένες εργασίες.

Αυτή αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση για το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων στη Σύρο, καθώς και για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, επιβεβαιώνοντας το υψηλής στάθμης ερευνητικό έργο που παράγεται στο Ίδρυμα.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ