14.1.2015 10:31

Στις πλατείες πλέον τα κοντέινερ απορριμμάτων!

ΑΠΟΦΑΣΗ – ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΥΛΑ

Θέμα αισθητικής και όχι μόνο εγείρει η απόφαση της Υπηρεσίας Καθαριότητας να τοποθετήσει κοντέινερ απορριμμάτων πάνω στην πλατεία Ξυλά, που ούτως ή άλλως βρίσκεται σε πλήρη υποβάθμιση. Το press container χθες το μεσημέρι ήταν ανοικτό, με δεκάδες σακούλες απορριμμάτων έξω από αυτό, ωστόσο η σκέψη και μόνο να καταλάβει ένα κοντέινερ το χώρο πάνω σε μια πλατεία, σηκώνει αρκετή συζήτηση, μιας και στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πολύ πιο κατάλληλες θέσεις για την τοποθέτησή του.

Αν γι’ αυτό υπάρχει σχετική απόφαση, αξίζει να πληροφορηθούμε ποιος είχε την φαεινή ιδέα να εισηγηθεί την τοποθέτησή του. Φανταζόμαστε ότι με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα να τοποθετηθεί ένα αντίστοιχο στην πλατεία Βουνακίου!

Ας απαντήσει η αρμόδια υπηρεσία. Αυτή είναι η άποψή της για το πως θέλουμε πραγματικά την πόλη;

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ