18.10.2013 15:59

Στις Οινούσσες ο Σύλλογος Καρκινοπαθών

Ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου «ΕλπίΖΩ» διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 στις 6 μ.μ. στην Αίθουσα «Μαρίας Παντ. Λαιμού» στις Οινούσσες.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:

-         Ο κ. Δημήτριος Γεντσίδης, Μαιευτήρ - Γυναικολόγος με θέμα: «Γυναικολογικός καρκίνος: πρώϊμα συμπτώματα-πρόληψη»

-         Ο κ. Αδαμάντιος Εμ. Κάβουρας, Msc, FEBU, Χειρουργός Ουρολόγος -Ανδρολόγος με θέμα: «Καρκίνος του προστάτη: από την έγκαιρη διάγνωση στην αποτελεσματική θεραπεία».

Παράλληλα, το Δ.Σ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου «ΕλπίΖΩ» θα ενημερώσει το κοινό για τις δράσεις, τις προσπάθειες και τους στόχους του σωματείου.

Η εκδήλωση τελείται ως πνευματικό μνημόσυνο για την Μαρία Παντ. Λαιμού, πολύτιμη αρωγό των καρκινοπαθών, Μεγ. Ευεργέτιδα του Αντικαρκινικού Κέντρου «Αγ. Σάββας» των Αθηνών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ