5.4.2022 19:40

Στις κάλπες εκ νέου οι καταστηματάρχες εστίασης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χίου προκηρύσσει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για την Ο.Ε.Β.Ε. Χίου και την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. ,την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 με ώρες διεξαγωγής 10.00 με 16.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χίου.

Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας έχουν τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς ενήμερα μέλη – ιδιοκτήτες επιχείρησης με απαραίτητη προϋπόθεση η επιχείρηση τους να λειτουργεί σαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Όσα εγγεγραμμένα μέλη επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εκλογές δεν έχουν τακτοποιήσει την οφειλή τους μπορούν να το πράξουν καταβάλλοντας το ποσό των 5 ευρώ πριν τη διαδικασία ψηφοφορίας, αφού έχουν δηλώσει τηλεφωνικά την πρόθεση τους στο τηλέφωνο 2271181031 ,το αργότερο ως τη Δευτέρα 11 Απριλίου στις 13.00.

Οι υποβολές υποψηφιότητας θα γίνονται δεκτές αυστηρά μέχρι την Δευτέρα  11 Απριλίου 2022 και  ώρα 13.00 στον επάνω όροφο του Επιμελητηρίου καθώς και με υποβολή email στο oebecxiou@gmail.com .

Για να θεωρηθεί έγκυρη η υποβολή υποψηφιότητας θα πρέπει ο εκάστοτε υποψήφιος να έχει συμπληρώσει μια υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1599/1986 στην οποία θα αναγράφει ότι είναι ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος , το ΑΦΜ της επιχείρησης, τη διεύθυνση που εδρεύει με υπογραφή και σφραγίδα της επιχείρησης. Μετά την προσκόμιση της υπεύθυνης δήλωσης ο υποψήφιος θα συμπληρώσει αίτηση υποψηφιότητας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ