28.6.2016 9:24

Στις επάλξεις οι εργαζόμενοι στο Σκυλίτσειο

Σε κινητοποιήσεις περνούν οι εργαζόμενοι στο χώρο της Υγείας διεκδικώντας μεταξύ άλων την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου και την επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση του ΕΣΥ.

Την Τετάρτη, στα πλαίσια της Πανελλαδικής κινητοποίησης και στάσης εργασίας που έχει προκηρυχτεί από τις 11-15.00 θα πραγματοποιήσουν στις 11.00μ ένστολη παράσταση διαμαρτυρίας στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου. Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών μας  την Τετάρτη  29/06/2016 στις 10.00 πμ., ο ΣΕΣΝΟΧ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο αναγνωστήριο του Νοσοκομείου με θέμα «Τα οξυμένα προβλήματα του νοσοκομείου. Η θέση και η στάση του Σωματείο».

“Κανένας εργαζόμενος του νοσοκομείου δεν πρέπει να λείψει από τις μάχες που έρχονται.  Μας θέλουν υποταγμένους και απογοητευμένους.

Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη! Δεν θα περάσει η ηττοπάθεια και ο συμβιβασμός!

 

 Όλοι την Τετάρτη στις 11.00 πμ. στην ΟΧΙ στη ΔΙΑΛΥΣΗ του ΕΣΥ, της ΥΓΕΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, της ΠΦΥ
ΟΧΙ στις ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ Συμβάσεις ΕΡΓΟΥ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ: 

  • Άμεση στελέχωση των Δημόσιων Νοσοκομείων και  Κέντρων Υγείας με μόνιμο προσωπικό όλων των κλάδων και ειδικοτήτωνΜόνιμη, σταθερή και αξιοπρεπή εργασία για όλους
  • Επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση του ΕΣΥ και της Πρόνοιας
  • Δωρεάν Δημόσια Υγεία – Πρόνοια με καθολική πρόσβαση
  • Απόσυρση του Αντιασφαλιστικού Νόμου
  • Ένταξη στα ΒΑΕ
  • Ανάκτηση των Μισθολογικών μας Απωλειών.”
  • Όχι στις υποχρεωτικές μετακινήσεις και τα αλλότρια καθήκοντα-δημιουργία και εφαρμογή  καθηκοντολογίου, αναφέρει η ανακοίνωση των εργαζόμενων στο “Σκυλίτσειο”.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ