3.1.2014 10:21

Στις 8 και 9 Ιανουαρίου οι εγγραφές στα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία

Οι εγγραφές μαθητών στα νηπιαγωγεία και σε όλες τις τάξεις των δημοτικών σχολείων, για την προσεχή σχολική χρονιά 2014-2015, θα πραγματοποιηθούν από τις 8 μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου.

Το Υπουργείο Παιδείας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους εγκαίρως κατά τις προαναφερόμενες ημερομηνίες καθώς δεν θα υπάρξει νέα περίοδος εγγραφών.Δεκτά για εγγραφή στην προδημοτική τάξη θα γίνουν παιδιά που συμπληρώνουν τα 4 χρόνια και 8 μήνες πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2014, δηλαδή όσα γεννήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2009 μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2009.

Στην Α΄ τάξη θα γίνουν δεκτά για εγγραφή παιδιά που συμπληρώνουν τα 5 χρόνια και 8 μήνες πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2014, δηλαδή όσα γεννήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2008 μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2008.

Αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια νηπιαγωγεία μπορούν να υποβάλουν και παιδιά μικρότερης ηλικίας, δηλαδή όσα παιδιά γεννήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2010 μέχρι και την 31η Αυγούστου 2011.

Κατά την εγγραφή, οι γονείς θα πρέπει να προσκομίσουν το πιστοποιητικό γεννήσεως του παιδιού και δύο λογαριασμούς (σκυβάλων και πρόσφατου λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος) που να αποδεικνύουν την οδό της κατοικίας του μαθητή. Για την εγγραφή στην Α΄ τάξη είναι απαραίτητη και η προσκόμιση πιστοποιητικού φοίτησης σε εγκεκριμένο νηπιαγωγείο.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ