22.4.2015 11:52

Στις 24 Μαϊου ο 2ος Ποδηλατικός γύρος Μολύβου

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου σε συνεργασία με την Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου και με την υποστήριξη του Lesvos Ride, συνδιοργανώνουν τον 2ο ποδηλατικό γύρο Μολύβου ( 2nd MOLYVOS URBAN MTB RACE) την Κυριακή 24 Μαΐου 2015.

Η διαδρομή περιλαμβάνει το πέρασμα στα μοναδικά σοκάκια του Μολύβου, κάτω από το μαγευτικό σαλκίμι, ανάμεσα από πολύχρωμες αυλές και παραδοσιακά αρχοντικά, δίπλα από πέτρινες κρήνες και πολιτιστικά μνημεία. Μέσα από το ιστορικό κέντρο με τα μαγαζιά, τις ταβέρνες και τα κρεμαστά μπαλκόνια τους, στο παραδοσιακό λιμανάκι και πάνω στο Βυζαντινό κάστρο.

Η εκκίνηση θα γίνει στον κεντρικό δρόμο του Μολύβου, στο ύψος του parking στις 11:00πμ για την μεγάλη διαδρομή, οπού θα υπάρξουν 4 κατηγορίες αγωνιζομένων:

  • ΕΦΗΒΩΝ        από 15 μέχρι 18 ετών
  • ΑΝΔΡΩΝ        από 18 μέχρι 40 ετών
  • ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ  από 40 και πάνω
  • ΓΥΝΑΙΚΩΝ     όλες οι ηλικίες

Μετά το τέλος της μεγάλης διαδρομής και μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων, θα ακολουθήσει η κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ  από 12 μέχρι 15 ετών σε μικρότερη διαδρομή και τέλος η κατηγορία ΜΙΝΙ για παιδιά μέχρι 11 ετών σε ακόμη μικρότερη και ασφαλέστερη διαδρομή.

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή είναι η υπεύθυνη δήλωση για ανήλικους και για παίδες η παρουσία γονέα. Την υπεύθυνη δήλωση μπορείτε να την βρείτε στα σημεία που γίνονται οι προεγγραφές, καθώς και από την σελίδα του Φορέα Τουρισμού Μολύβου 

ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 15€ και ισχύει μόνο για την μεγάλη διαδρομή και για τις κατηγορίες Εφήβων, Ανδρών, Βετεράνων και Γυναικών. Τα παιδιά κάτω των 15 ετών που θα αγωνιστούν στις δυο μικρότερες διαδρομές, δεν θα πληρώσουν συμμετοχή. Όσοι από τους αγωνιζομένους της μεγάλης διαδρομής δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 το κόστος θα μειωθεί στα 10€.

Η προεγγραφή μπορεί να γίνει στα γραφεία του Φορέα τηλ. 22530 71990 09:00-15:00  ή ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα   www.theotheraegean.com

Στα ποδηλατικά καταστήματα της Μυτιλήνης:

1) Anagno Cycles, Ηλ. Βενέζη 8

2) Καραντώνης, 1ο χλμ. Μυτιλήνης-Παναγιούδας

3) Moto Planet, Παρ. Αεροπόρου Γιανναρέλλη

4) Simandiris Cycling, Ξενοφώντος 2.

 

Στην Καλλονή:

1) Ζαχαροπλαστείο ΕΛΕΝΑ, Αρίσβη Καλλονή

Στο Lesvos Ride τηλ. 6980681184.

Όλοι οι ποδηλάτες πρέπει να είναι την ημέρα του αγώνα στο σημείο που θα βρίσκεται η γραμματεία 1 ώρα πριν την εκκίνηση για να παραλάβουν τους αριθμούς και να οριστικοποιήσουν την συμμετοχή τους.

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν μετά το τέλος όλων των αγώνων. Θα δοθούν κύπελλα στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας και μετάλλια στους επομένους 3.  Σε όλους τους αγωνιζομένους θα δοθεί αναμνηστικό συμμετοχής.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν ενημερώσεις για τις διαδρομές που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες.

Παράλληλα στην ιστοσελίδα του Φορέα θα αναρτηθούν οι επιχειρήσεις μέλη που προσφέρουν ελκυστικό πακέτο διαμονής για τους αθλητές ως 25 € ανά δωμάτιο/μέρα για το τριήμερο 21-24 Μαΐου.

Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες όσο αναφορά τον αγώνα καλέστε στο τηλ.: +30 698 068 11 84 ή στο email: info@lesvosride.gr

Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης είναι η INTERAMERICAN.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ