29.11.2021 13:25

Στις 16 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στην αγορά (ΒΙΝΤΕΟ)

Φώτο αρχείου από την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των φροντιστηρίων "Travlos" στην Απλωταριά.

Χριστουγεννιάτικος στολισμός σε κάθε στενό της αγοράς

Σειρά εορταστικών εκδηλώσεων σχεδιάζει για μία ακόμη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου σε συνεργασία με το Δήμο Χίου και χορηγό το Επιμελητήριο Χίου.

Οι εκδηλώσεις σύμφωνα με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Β. Αμπαζή θα διαρκέσουν καθ’ όλη την περίοδο των χριστουγεννιάτικων αγορών:

«Ξεκινάμε φέτος από τις 16 Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και φθάνουμε μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου».

Ως προς το χαρακτήρα των εκδηλώσεων  σύμφωνα με την κα. Αμπαζή αυτές θα επικεντρωθούν κυρίως γύρω από τα παιδιά και θα έχουν εικαστικό χαρακτήρα όπως για παράδειγμα ζωγραφιές στα πρόσωπα των παιδιών. Επίσης θα υπάρχει μουσική υπόκρουση τόσο ζωντανή αλλά και με DJ σε διάφορα σημεία της αγοράς. Παράλληλα θα υπάρχουν όπως κάθε χρόνο πάγκοι με γλυκίσματα. 

Φως σε κάθε παράδρομο ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος 

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι σε συνεργασία με το Δήμο Χίου, ο Εμπορικός Σύλλογος έχει στόχο κάθε παράδρομος της αγοράς και όχι μόνο κεντρικοί δρόμοι να έχουν τον κατάλληλο εορταστικό φωτισμό.

«Με τον κ. Μανδάλα συναντηθήκαμε την Παρασκευή το βράδυ για να φωτιστούν κάποια σημεία της αγοράς που δεν είναι ιδιαίτερα φωτισμένα και είναι και άδικο για τους συναδέλφους. Προς τιμήν του ο κ. Μανδάλας  ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μου, ήρθε και είπαμε σε ποια σημεία θα θέλαμε να μπουν κάποια λαμπιόνια και περιμένουμε αυτές τις μέρες να στολιστούν και αυτοί οι δρόμοι».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ