Κοινωνία

10/7/15 11:48

τελ. ενημ.: 10/7/15 11:48

Στις 13 Αυγούστου το Aegean Yacht Rally στα Λημνιά

Στις 13 Αυγούστου θα καταπλεύσουν στα Λημνιά τα 30 σκάφη και οι 150 ιστιοπλόοι στο πλαίσιο του Aegean Yacht Rally. Τα σκάφη θα παραμείνουν για δύο ημέρες στο τουριστικό καταφύγιο της Βόρειας Χίου κι έπειτα θα αναχωρήσουν για τον τελευταίο σταθμό το Κουσάντασι.

Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας γίνεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων λειτουργίας της εταιρίας «Setur», ο οποίος εκκινεί από το Αϊβαλλί, με προορισμούς τη μαρίνα της Λέσβου, τη Λήμνο, τη μαρίνα του Porto Carras, τη Σκόπελο τη Σκύρο,  τα Λιμνιά Βολισσού και στη συνέχεια το Kusadasi.

«Το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χίου, ως φορέας διαχείρισης των λιμενικών υποδομών της Χίου, των Οινουσσών και των Ψαρών, υποδέχεται την διοργάνωση, και προετοιμάζεται για την άψογη φιλοξενία σκαφών και πληρωμάτων. Το νέο καταφύγιο τουριστικών σκαφών, παρέχει σε όλους τους επισκέπτες του ευκολίες πρόσδεσης καθώς σε αυτό μπορούν να φιλοξενηθούν με έτοιμα αγκυροβόλια πενήντα δύο (52) σκάφη, για κάθε μία θέση πρόσδεσης υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με τα δίκτυα νερού και ηλεκτρισμού, ενώ για τη καλύτερη εξυπηρέτηση τους, το γραφείο υποδοχής λειτουργεί από τις 10:00 έως και τις 18:00 καθημερινά», σημείωσε ο Μ. Μπελέγρης με αφορμή τη διοργάνωση. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση