Πιο οργανωμένοι από κάθε άλλη χρονιά με καπελάκια και μπλουζάκια με τον Σταγονούλη, οι Καλλιμασιώτες συμμετείχαν και φέτος μαζικά στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται σήμερα το πρωί στην ενοριακή αίθουσα.
Κρατά πολλά χρόνια αυτή η προσπάθεια που με τη στήριξη όλου του κόσμου αλλά και της εκκλησίας του χωριού και το π. Γ. Κωνσταντίνου ενισχύεται χρόνο με το χρόνο προσθέτοντας νέα μέλη στη σταθερή βάση των εθελοντών της.
Από το Τμήμα αιμοδοσίας η Άννα Σωτηρίου αναφέρθηκε στη συμβολή των εθελοντών στην προσπάθεια του νοσοκομείου να έχει αυτάρκεια σε αίμα ειδικά αυτήν την περίοδο
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.