24.1.2014 12:02

Στήριξη απ’ τους ομογενείς του Καναδά

Αγαπούν την πατρίδα και φροντίζουν να απαλύνουν τα προβλήματα του τόπου  με σημαντικές προσφορές. Οι Σύλλογοι των Χίων Ομογενών  Καναδά και των Θολοποταμουσίων Μόντρεαλ «O Αγ. Πέτρος» δείχνουν και πάλι ενεργά το ενδιαφέρον τους.
Με σημαντικές χορηγίες καλύπτουν ένα σημαντικό τμήμα των βασικών αναγκών των τρόφιμων του Γηροκομείου Χίου, ενισχύουν τις δράσεις αναδάσωσης των καμένων περιοχών και στηρίζουν τη βιωσιμότητα των Εθελοντικών ομάδων πυρόσβεσης και δασοπροστασίας Καλαμωτής και Καλλιμασιάς.

Οι χορηγίες

Η Διαχειριστική Επιτροπή που έχει ορισθεί κι’ αποτελείται από τους Ανδρέα Κοσσένα, Νίκο Φράγκο και Δημήτρη Αυγουστίδη παρέδωσε στο Γηροκομείο 2.000 ευρώ για την αγορά 1.000 κλινοσκεπασμάτων, φροντίζει για την προμήθεια και εγκατάσταση πέντε πεντάτονων υδρευτικών δεξαμενών σε  δασικές και αναδασωτέες περιοχές που υποδείχθηκαν από τη Διεύθυνση Δασών και  παράδωσε 1.000 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση στις εθελοντικές ομάδες «Ώρα για Δράση» και Εθελοντές Πυροσβέστες Καλλιμασιάς.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ