5.11.2014 10:55

Στήριξαν τις γυναίκες ενάντια στον καρκίνο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΧΙΟΥ

Την επαναδραστηριοποίηση του τμήματος γυναικών της ΝΟΔΕ Χίου σηματοδότησε η προχθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα Τσάκος. Το περιεχόμενο ενημερωτικό αλλά και κοινωνικό, η πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Το κοινό ενημέρωσαν σφαιρικά για το θέμα οι Χρυσοβαλάντης Κουμπής (Μαιευτήρας-Γυναικολόγος), και ο Φραγκίσκος Βερνίκος (Γεν. Χειρούργος-Μαστολόγος).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής ΝΔ Χίου. Μαρία Σταυρινούδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Παπαδόπουλος, η Αντιδήμαρχος Χίου Βιβή Ποταμούση, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χίου Γεώργιος Επιτροπάκης, η Πρόεδρος και το μέλος του ΔΣ Συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου Αγγελική Γλύκα και Τούλα Βογιατζή-Μπατσούκα, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και στελέχη της ΝΟΔΕ Χίου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Πρωτοβουλίας ΣΤΗΡΙΖΩ της Νέας Δημοκρατίας (Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης).

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ