23.11.2015 15:53

Στήνονται κάλπες στην Π.Ο.Α.με.Α. Βορείου Αιγαίου

Σε Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση καλεί τα μέλη της στις 09:30 του Σαββάτου στο ξενοδοχείο «Aegean Dream» στον Καρφά η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίας Βορείου Αιγαίου.

Η ΠΟΑμεΑ.Β.Α. προκηρύσσει Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση το Σάββατο 28/11/2015 και ώρα 9.30 π.μ. στο ξενοδοχείο Aegean Dream στον Καρφά της Χίου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

α) Υποβολή και έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού του Δ.Σ. και του ισολογισμού του ταμείου για το 2015.

β) Υποβολή και έγκριση της έκθεσης ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής για το 2015.

γ) Υποβολή και έγκριση του προϋπολογισμού για το 2016.

δ) Εγγραφή νέων μελών

ε) Ενημέρωση και συζήτηση επί θεμάτων που αφορούν τα ΑμεΑ και τις οικογένειές τους στους καιρούς της κρίσης.

στ) Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής. (Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 2.00μ.μ.)

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφ’ όσον παρασταθούν σε αυτή το 1/3 των εκλεγμένων αντιπροσώπων των ταμειακώς τακτοποιημένων οργανώσεων-μελών της ενώ εάν δεν επιτευχθεί η απαρτία αυτή, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μετά από 15 μέρες την αντίστοιχη ημέρα και ώρα δηλαδή το Σάββατο, 12-12-2015 και ώρα  9.30 π.μ. στον ίδιο τόπο,  χωρίς άλλη πρόσκληση και θα βρίσκεται σε απαρτία με οποιονδήποτε αριθμό παρόντων αντιπροσώπων. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ