24.8.2015 11:39

Στήνεται το νέο δίκτυο ανακύκλωσης

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΔΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Το αργότερο μέχρι το πρωί της Παρασκευής θα ξεκινήσει η τοποθέτηση των νέων κάδων ανακύκλωσης του Δήμου για χαρτί, πλαστικό και αλουμίνιο. Το πρωί της Δευτέρας η Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης στο πλαίσιο συμφωνίας που έχει υπογράψει με τον Δήμο, απέστειλε τη δεύτερη παρτίδα των κάδων, από τους συνολικά 700 που προέβλεπε το μνημόνιο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στη δεύτερη παρτίδα (η πρώτη ήταν 420 κάδοι) περιλαμβάνονται 180 κάδοι για ανακύκλωση αλουμινίου και χαρτιού οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης ώστε σταδιακά να αντικατασταθούν οι παλιοί συρματένιοι και δυσλειτουργικοί κάδοι.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γ. Μπελέγρη στη Χίο βρίσκονται και δύο άτομα από το προσωπικό της Ελληνικής Εταιρίας Ανακύκλωσης, τα οποία μέχρι την Πέμπτη θα έχουν συναρμολογήσει τους νέους κάδους. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα από το πρωί της Παρασκευής θα ξεκινήσει η σταδιακή τοποθέτησή τους στο κέντρο και στις μεγάλες οδούς της πόλης, ενώ μόλις παραληφθούν τα δύο μικρότερα απορριμματοφόρα θα τοποθετηθούν στις συνοικίες και στα χωριά του νησιού. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ