16.6.2012 12:23

Στην press-α οι κάτοικοι

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ PRESS CONTAINER

 
Προβληματική αποδεικνύεται η λειτουργία  αρκετών από τα πρές κοντέϊνερ που έχει εγκαταστήσει ο δήμος σε αρκετές γειτονιές και συνοικίες για τη αποκομιδή των σκουπιδιών. Ο κόσμος υποστηρίζει ότι  πολλά από αυτά έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν τα πρώτα λειτουργικά προβλήματα και έχουν μετατραπεί σε εστίες κινδύνων για την υγεία τους, αφού  από τις διαρροές των υγρών των συμπιεζόμενων υλικών  η δυσοσμία είναι αφόρητη και το αποτέλεσμα επικίνδυνο.
Χαρακτηριστικό είναι το πρόβλημα πίσω από το Ρεξ στην περιοχή του Κάστρου, όπου οι περίοικοι δεν τολμούν να ανοίξουν τα παράθυρα των σπιτιών τους και να κυκλοφορήσουν στη γειτονιά. Η δυσοσμία μαζί με τις διαρροές λυμάτων από  τα φρεάτια καθιστούν πολύ επικίνδυνη τη διαβίωση τους στο χώρο.
Οι θιγόμενοι ζητούν από τη δημοτική αρχή ζητούν να μεριμνήσει για την επισκευή του και να φροντίσει για την αποκατάσταση της υγιεινής του χώρου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ