24.2.2015 14:05

Στην Κύπρο το Τμήμα Ναυτιλίας

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ

Ημερίδα με θέμα «e-Shippping» πραγματοποίησε το Τμήμα Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Λεμεσό της Κύπρου στα πλαίσια του προγράμματος «Ανάπτυξη Πλατφόρμας e-Learning για την ανταλλαγή γνώσης και τεχνογνωσίας στο χώρο της ναυτικής και ναυτιλιακής εκπαίδευσης».

Τις διεργασίες της ημερίδας άνοιξε ο εκπρόσωπος του τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας του Υπουργείου  Συγκοινωνιών και Έργων της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Κ. Κωσταράς ο οποίος παρουσίασε το συνολικό έργο(ανάπτυξη πλατφόρμας  περάτωση του έργου).

O διευθυντής του Εργαστηρίου Kαθηγητής κ. Ν. Νικητάκος παρουσίασε τις εφαρμογές των νέων τεχνολογιών στη ναυτική εκπαίδευση με έμφαση τα ηλεκτρονικά παιγνίδια. Στη συνέχεια οι ερευνητές του εργαστηρίου και μέλη ΕΔΙΠ του Τμήματος κ. Γ.Γεωργούλης και Ι.Δάγκινης παρουσίασαν τις θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν και είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα  και το ηλεκτρονικό παιγνίδι (Video game) αντίστοιχα.

Η ημερίδα έκλεισε με  συζήτηση από την οποία προέκυψε ισχυρό ενδιαφέρον για την εγγραφή στην πλατφόρμα και την παρακολούθηση των μαθημάτων ειδικότερα από ναυτικούς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ