1.3.2016 9:43

Στην κόντρα εργαζόμενοι και δήμαρχος

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

Σε ευθεία σύγκρουση πλέον περνούν οι σχέσεις του δημάρχου με τον Σύλλογο Εργαζομένων στους ΟΤΑ. Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος για ακόμη μια φορά αντιτίθεται στην επιλογή της δημοτικής αρχής να παραχωρήσει σε ιδιωτική εταιρεία το έργο του ηλεκτροφωτισμού της πόλης, υποστηρίζοντας ότι η δημοτική αρχή εφαρμόζει τάχιστα τη μνημονιακή πολιτική.

          "Η Δημοτική Αρχή πρέπει να  αφήσει  τα ψευτοδιλήμματα του Τύπου «σκοτάδι ή απευθείας ανάθεση» και να περιορίσει το όραμά της όσο διαρκεί η θητεία της . Δεν έχει κανένα δικαίωμα να υπονομεύει το Δήμο θέτοντας σε κίνδυνο την βιωσιμότητά του και να δεσμεύει τους δημότες αφού θα είναι υποχρεωμένη να καταβάλει στον ιδιώτη – επενδυτή μέρος των ανταποδοτικών τελών σε μάκρος τουλάχιστον 10ετίας" αναφέρει στη ανακοίνωση του ο Σύλλογος καταλήγοντας,

          "Σε ότι δε αφορά τους εργαζομένους στο Δήμο, ακολουθούν  τις οδηγίες , τις κατευθύνσεις  και τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου της οποίας  ηγείται.  Αν αυτές  προκαλούν δυσλειτουργία και αναποτελεσματικότητα δεν αποτελεί  ευθύνη των εργαζομένων οι οποίοι απαράδεκτα στοχοποιούνται από μερίδα μ.μ.ε...  Ο δήμος Χίου δεν ήταν και δεν θα γίνει ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ κανενός.

Μοναδικοί του ΜΕΤΟΧΟΙ ήταν και θα παραμείνουν οι δημότες του και τα οικονομικά οφέλη – ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ θα διανέμονται σε αυτούς

           Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χίου είναι απέναντι σε όσους με τη βούληση και τις προθέσεις τους  επιθυμούν  ο Δήμος να απολέσει το κοινωνικό του πρόσωπο και να μετατραπεί σε στυγνή επιχείρηση με μοναδικό σκοπό  το κέρδος".

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ