29.1.2016 10:48

Στην Κωνσταντινούπολη η Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου για τα εγκαίνια της Emitt

Στα εγκαίνια της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης της Τουρκίας Emitt και 4ης μεγαλύτερης του κόσμου παρευρέθηκε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, η οποία κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου υπουργού Πολιτισμού Mahir Unal στα περίπτερα των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του επισήμανε ότι ο πολιτισμός αποτελεί γέφυρα ένωσης των κοινών προσπαθειών  επ’ ωφελεία των λαών. Παράλληλα η κ. Καλογήρου προσκάλεσε τον υπουργό Πολιτισμού της Τουρκίας να επισκεφτεί όποιο νησί της περιφέρειας εκείνος επιθυμεί ώστε να γευτεί τα μοναδικά προϊόντα που παράγονται σε κάθε νησί του Αιγαίου και να λάβει μέρος σε δραστηριότητες σχετιζόμενες τόσο με την θάλασσα όσο και με το βουνό.

Επίσης κατά την διάρκεια της έκθεσης η Περιφέρεια Αιγαίου πραγματοποίησε εκδήλωση με τον καθηγητή Νικόλαο Ζούρο ο οποίος παρουσίασε τους γεωλογικούς θησαυρούς του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Σιγρίου

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ