18.9.2012 9:01

Στην Αθήνα με πτήση του ΕΚΑΒ η 26χρονη Χριστίνα

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟΥ

 
Στην Αθήνα διακομίστηκε χθες το βράδυ η 26χρονη Χριστίνα Παβίτσου που χθες στις 17:30 το απόγευμα ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο λίγο πριν τον κόμβο Πιτυούς – Καρδαμύλων.
Η 26χρονη μετά το τροχαίο ατύχημα μεταφέρθηκε στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο του νησιού όπου γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία που προερχόταν από βαρύτατο τραυματισμό στο πόδι της άτυχης κοπέλας.
Έτσι μέχρι χθες αργά το βράδυ, οι γιατροί έδιναν μάχη προκειμένου να μη χρειαστεί να της ακρωτηριάσουν  το πόδι. Σε αυτή τους την προσπάθεια και αφού εξάντλησαν όλες τις πιθανές λύσεις, έκριναν σκόπιμο να τη μεταφέρουν σε ιατρικό κέντρο της Αθήνας με πτήση του ΕΚΑΒ.
Η κατάσταση πάντως της υγείας της σύμφωνα με τους ιατρούς αν και κρίσιμη παραμένει σταθερή. Συγκινητική ωστόσο ήταν η ανταπόκριση του κόσμου σε ότι αφορά την παροχή αίματος προς την 26χρονη μιας και η ομάδα αίματός της  0 Ρ (-) είναι σπάνια και έτσι χρειάστηκε η κινητοποίηση πολλών ατόμων προκειμένου να βρεθεί αίμα.
Ωστόσο σύμφωνα με την Αιμοδοσία του «Σκυλίτσειου» αν κάποιος θέλει να δώσει αίμα μπορεί να το πράξει κατόπιν συνεννόησης με το Νοσοκομείο στο τηλέφωνο 22710-44303, με την παράκληση να αποφευχθεί ο συνωστισμός, δεδομένου ότι αν τώρα δοθεί όλο το αίμα τότε στο επόμενο διάστημα θα είναι φανερός ο κίνδυνος να «ξεμείνει» η Αιμοδοσία από τη συγκεκριμένη ομάδα αίματος.
Καλό θα ήταν λοιπόν, οποιεσδήποτε κινήσεις να γίνονται κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο τμήμα του Νοσοκομείου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ