9.6.2014 11:31

Στη Μυτιλήνη η Καλογήρου

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Η νεοεκλεγείσα Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου βρίσκεται στη Μυτιλήνη. Συνοδευόμενη από τα μέλη του συνδυασμού «Εμείς, για το Αιγαίο» ΕυστράτιοΚύτελη, Χρήστο Αργυρίου, Θεόδωρο Βαλσαμίδη, ΑνθούλαΒαμβουρέλλη, Γεράσιμο Βενέτα, Γιώργο Βογιατζή,Καλλιόπη Πρωτογεράκη Γόμου, Παναγιώτη Καλλονιάτη,Ευστράτιο Κλεάνθη, Μάρθα Μπεριστιανίδου,Γιώργο Νικολακόπουλο, Κυριάκο Πετρέλλη,Αλέξανδρο Ροδίτη, Αγγελική Σαραντινού,Ελένη Τσακύρη,Μαρία Καραμπάση Χαδεμένου,Δημοσθένη Χατζηγιάννη,επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτουτην Αγορά της Μυτιλήνης και ευχαρίστησε τουςπολίτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ίδια και το συνδυασμό της στις περιφερειακές εκλογές.
Η κα Καλογήρου επισκέφθηκε τα Βασιλικά, το Λισβόρι, τον Πολιχνίτο, τη Βρίσα καθώς επίσης και τους Πύργους Περάματος, το Πέραμα, τον Παλαιόκηπο, τον Πλακάδο, τον Παππάδο, το Μεσαγρό και το Σκόπελο.
Κατά την παραμονή της στο νησί η νεοεκλεγείσα Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου συναντήθηκε και συνομίλησε με φορείς και πολίτες της Μυτιλήνης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ