Κοινωνία

1/12/15 14:20

τελ. ενημ.: 1/12/15 14:20

Στη μαγεία του Αργέντικου

ΦΩΤΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ

Το Αργέντικο τηρώντας ευλαβικά την παράδοση που έχει δημιουργήσει , θα ντυθεί πάλι τα γιορτινά του τα γιορτινά του και θα δώσει σε μικρούς και μεγάλους τη χαρά  να απολαύσουν  τη μαγεία των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιάς.

Το 32.000 τ.μ. μεσαιωνικό αρχοντικό, που είναι  χαρακτηρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού ως Ιστορικό Μνημείο και σημείο αναφοράς Πολιτισμικής Κληρονομιάς, θα φωταγωγηθεί και θα ανοίξει τις πύλες του από  το Σαββάτο  12 Δεκεμβρίου 2015 έως και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2016, για να υποδεχθεί τον κόσμο που θα επιλέξει – και περιμένει με ανυπομονησία, ομολογουμένως - να απολαύσει την υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα του διεθνούς φήμης μνημειακού και ξενοδοχειακού χώρου.

Οι εργασίες στολισμού του μεγαλοπρεπούς χώρου έχουν αρχίσει από τις αρχές του Νοέμβρη, την παράσταση θα κλέψει πάλι το 27 μέτρων φωτισμένο κυπαρίσσι, αλλά όπως πάντα οι φωτισμένοι Άγιοι Βασίληδες, ελαφάκια, χιονάνθρωποι, αστέρια θα  προσφέρουν ένα εκπληκτικό θέαμα, με κυρίαρχη βέβαια την επιβλητικότητα των κτισμάτων του αρχοντικού και του περιβάλλοντος χώρου. Είναι σίγουρο ότι το Αργέντικο, θα εντυπωσιάσει και φέτος τους επισκέπτες του

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση