24.4.2012 15:16

Στη Χίο, τουριστικοί πράκτορες της Συγκαπούρης

     Σε συνέχεια της υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας του Δήμου Χίου και του Επιμελητηρίου Σμύρνης, με σκοπό την προώθηση σχέσεων που αφορούν την εκπαίδευση, το τουρισμό και το πολιτισμό, την Κυριακή 22 Απριλίου, επισκέφθηκαν τη Χίο 15 τουριστικοί πράκτορες, εκπρόσωποι των μεγαλύτερων Τουριστικών Γραφείων της Σιγκαπούρης, οι οποίοι πραγματοποίησαν ταξίδι γνωριμίας με απώτερο σκοπό την προώθηση του νησιού μας.
    Η πρωτοβουλία της επίσκεψης – γνωριμίας στη Χίο ήταν του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σμύρνης κ.Εκρέμ Ντεμιρτάς , με στόχο την προώθηση του νησιού μας, ως παράλληλου προορισμού με αντίστοιχα θέρετρα της Τουρκίας.
    Οι τουριστικοί πράκτορες επισκέφθηκαν τον Κάμπο, τα Μεστά και το Λιμένα Μεστών.
    Τη φροντίδα της επίσκεψης την επιμελήθηκε ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Δήμου Χίου κ. Κωνσταντίνος Μούνδος και υλοποιήθηκε από την Προϊσταμένη  του Τμήματος Τουρισμού, Απασχόλησης και Ναυτιλίας κ. Ρένα Δαμίγου.
Σημαντικό ρόλο στην υλοποίησης αυτής της δράσης είχαν το Αργέντικο, το Μasticulture, με τη συμμετοχή του κ. Βασίλη Μπάλα, ο οποίος προσέφερε στους επισκέπτες βιωματική εμπειρία με την καλλιέργεια της μαστίχας, το εστιατόριο Παπαμιχαλάκης στο Λιμένα Μεστών, η ξενάγηση προσφέρθηκε ευγενικά  από το κ. Θωμά Καραμουσλή, διπλωματούχο ξεναγό, με την φροντίδα των  ταξιδιωτικών  πρακτορείων Κανάρης και Sunrise.
    Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος  Χίου και Πρόεδρος Τουριστικής Προβολής Δ.Χίου, κ. Κων/νος  Μούνδρος, σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, αποτελεί προτεραιότητα του Δήμου η προβολή του νησιού και η ανάδειξη του τουρισμού ως έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες ανάπτυξης, ενώ η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δίνει τη δυνατότητα προσέγγισης της Χίου από νέες τουριστικές αγορές. 
    Τέλος ο Αντιδήμαρχος Χίου κ. Μούνδρος ευχαρίστησε θερμά όλους εκείνους,  που συνέβαλλαν καθοριστικά με τις υπηρεσίες τους στην εγκάρδια υποδοχή και θερμή φιλοξενία των τουριστικών πρακτόρων, αφήνοντας τους τις καλύτερες εντυπώσεις για τον τόπο μας  και χρήζοντας τους πρεσβευτές της Χίου στη Σιγκαπούρη.   

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ