1.9.2016 16:39

Στη Χίο ο Προκόπης Παυλόπουλος

Τη Νότια Χίο όπου θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την καταστροφή που άφησε στο πέρασμα της η πυρκαγιά του Ιούλη και στα Καρδάμυλα όπου θα παραστεί στον Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο  Οικοτροφείο του Ιδρύματος Μ. Τσάκου, θα παραβρεθεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 13 του μήνα και ο  κ. Παυλόπουλος θα φθάσει στο νησί με ελικόπτερο στο οποίο πιθανά θα επιβαίνει και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Αρχικά θα μεταβεί στα νοτιόχωρα, προκειμένου να δει από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσαν οι δύο τελευταίες πυρκαγιές και να συναντηθεί με μαστιχοπαραγωγούς.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τα Καρδάμυλα, στο βόρειο τμήμα του νησιού. Στις 11:45 θα παραστεί σε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού, θα καταθέσει στεφάνι στο άγαλμα του Καρδαμυλίτη ναυτικού στο Μάρμαρο και στις 12:45 θα παρευρεθεί στον αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς στη «Στέγη της Μαρίας» το γνωστό Οικοτροφείο του Ιδρύματος Μ. Τσάκου.

Μετά το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ