19.3.2014 11:02

Στη Χίο ο Αμερικανός Πρόξενος

Ο Αμερικανός Πρόξενος θα επισκεφθεί  τη Χίο την Παρασκευή,  28 Μαρτίου 2014.   Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Πρόξενος θα δεχθεί αιτήσεις για διαβατήρια και θα καταγράφει τη γέννηση παιδιών των οποίων οι γονείς είναι Αμερικανοί πολίτες  και θα προσφέρει περιορισμένης μορφής συμβολαιογραφικές υπηρεσίες στα Γραφεία της Ένωσης Ομογενών Χίου από τις 12:00π.μ. (Σγούτα 1, 3ος   ΟΡΟΦΟΣ ) την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014, κατόπιν ραντεβού στο τηλ.: 22710.28038. 
Οι Αμερικανοί πολίτες που διαμένουν στην περιοχή μπορούν να καταθέτουν αίτηση για την ανανέωση του διαβατηρίου τους.  Σε περίπτωση απώλειας οι ενδιαφερόμενοι που δεν σκοπεύουν να ταξιδέψουν άμεσα, μπορούν να καταθέτουν αίτηση για αντικατάσταση του διαβατηρίου τους

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ