11.8.2012 15:28

Στη Χίο ο Αμερικανός Πρέσβης Ντάνιελ Σμιθ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με απόρθητο φρούριο έμοιαζε το πρωί του Σαββάτου το Δημαρχείο της Χίου, αφού η παρουσία του Αμερικανού Πρέσβη Ντάνιελ Μπένεθ Σμιθ στο νησί μας, με αφορμή το συνέδριο των Ομογενών στο Ομήρειο κινητοποίησε το σύνολο της αστυνομικής δύναμης και αύξησε στο έπακρο τα μέτρα ασφάλειας στις περιοχές όπου επισκέφθηκε ο ίδιοςκατά τη διήμερη παρουσία του στο νησί.

Ο Αμερικανός πρέσβης κατά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Π. Λαμπρινούδη, εξέφρασε την ανησυχία του για την αύξηση του τουρισμού από την Τουρκία με την έννοια της εισαγωγής εξτρεμιστικών ομάδων από τη γείτονα χώρα.

Όπως επεσήμανε ο ίδιος ιδιαίτερη εντύπωση του προκάλεσε ότι μέσα στον τελευταίο χρόνο μετά την καθιέρωση του θεσμού των πράσινων διαβατηρίων η αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την ανατολή αυξήθηκε κατακόρυφα, γεγονός που το καυτηρίασε αρνητικά. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ