13.5.2013 13:04

Στη Χίο 544 φύλλα πορείας

• ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΙΟΥ

Στους εκπαιδευτικούς μέσης εκπαίδευσης μοιράζονται από το μεσημέρι της Δευτέρας τα 544 φύλλα πορείας που απέστειλε η Κυβέρνηση στα πλαίσια της απόφασης για πολιτική επιστράτευση των καθηγητών με αφορμή την εξαγγελία για απεργία εν μέσω πανελλαδικών εξετάσεων.

Τα φύλλα πορείας απεστάλθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χίου, που έχει και την κύρια ευθύνη της επίδοσής τους. Οι υπηρετούντες στο Α.Τ. Χίου ξεκίνησαν την επίδοση σήμερα το μεσημέρι ενώ η ολοκλήρωσή της διαδικασίας αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο σύμφωνα με τον διοικητή του Α.Τ. Δ. Αυγερινό.

Την ίδια ώρα σε Γενική Συνέλευση καλεί στις 08:30 το πρωί της Τρίτης τα μέλη της η ΕΛΜΕ Χίου προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων παρότι η απόφαση επίταξης δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ