29.11.2012 18:46

Στη φάκα ο διαρρήκτης του παιδιατρείου του Ν. Μπενέτου

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 25ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΧΙΟΥ

Στη σύλληψη του 25χρονου ημεδαπού Σ.Φ. προχώρησαν σήμερα οι άνδρες της Ασφάλειας Χίου αφού έπειτα από έρευνες 20 ημερών τελικά κατέληξαν στον συγκεκριμένο νεαρό ο οποίος κατηγορείται ότι στις 25 Οκτωβρίου είχε διαπράξει διάρρηξη στο παιδιατρείο του Ν. Μπενέτου επί της οδού Δημοκρατίας 5.
Οι άνδρες της ασφάλειας μετά από επίπονη προανακριτική διαδικασία που διήρκησε από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης μέχρι τις 17:00 της ίδιας ημέρες τελικά κατάφεραν να πείσουν τον δράση να ομολογήσει τη διάρρηξη.
Μάλιστα ο 25χρονος ομολογώντας την πράξη του υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου είχε κρύψει τόσο το lap top όσο και άλλα αντικείμενα που είχε πάρει από το ιατρείο του Ν. Μπενέτου.
Όπως πάντως μετέφεραν αστυνομικές πηγές στον πολίτη, ο φερόμενος ως δράστης είχε δουλέψει στο παρελθόν σε οικοδομικές εργασίες στο σπίτι του ιατρού. Αυτός είναι και ο λόγος που τελικά ο κ. Μπενέτος δεν ζήτησε την ποινική δίωξη του κατηγορούμενου και έτσι αφαίθηκε ελεύθερος λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης.
Σημαντικό παρόλα αυτά στοιχείο στη διαδικασία της προανάκρισης είναι η υπόδειξη προσώπων εκ μέρους του 25χρονου, που πιθανά να εμπλέκονται στις διαρρήξεις άλλων δύο ιατρείων στο κέντρο της πόλης που παραμένουν ανεξιχνίαστες. 
 
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο "Π" ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ: http://www.politischios.gr/koinonia/dierrixan-paidiatreio-mpenetoy

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ