23.5.2016 15:23

Στη «φάκα» 56χρονος Χιώτης για κατοχή και διακίνηση χασίς

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση χασίς, σχηματίστηκε σε βάρος 56χρονου Χιώτη που συνελήφθη από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου.

Στην αρχική έρευνα οι Αστυνομικοί εντόπισαν στη νκατοχή του 1 νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, σε παράπηγμα ιδιοκτησίας του 56χρονου στην περιοχή του Καρφά, καθώς και στο χώρο εργασίας του, εντοπίστηκαν ακόμη 5 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -23- γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες κατασχέθηκαν, προορίζονταν για διάθεση σε τρίτους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ