Στη Βουλή μέσω ερώτησης που κατέθεσε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στον Υπ. Ναυτιλίας Θ. Δρίτσα βρέθηκαν τα ζητήματα των σπουδαστών της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου.
Στην ερώτησή του ο κ. Μιχαηλίδης ζητάει να μάθει αν το Υπουργείο προτίθεται να προβεί σε διευθέτηση του ζητήματος της σίτισης και της έκπτωσης στα μέσα μεταφοράς των σπουδαστών της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου, με τρόπο ανάλογο με αυτόν που το Υπουργείο Παιδείας προνοεί για τους σπουδαστές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Επίσης, ερωτάται αν σχεδιάζει να καθιερώσει τη χορήγηση ενός ανεξάρτητου πιστοποιητικού χρήσης του προσομοιωτή μηχανοστασίου, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της φοίτησης σε ΑΕΝ Μηχανικών, ώστε να μην απαιτείται η απόκτηση κάποιου πιστοποιητικού χρήσης από ιδιωτικό φορέα.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.